Accutime Minecraft Time Teacher P001037 – Boy – 32 mm – Analog – Kvarts – Plexiglas

299,00 kr.

TIL BUTIK

Compare Added Add to Wishlist Browse Wishlist
Varenummer (SKU): 11221700195305869 Kategori:

Beskrivelse

Her er der tale om et lær klokken børne armbåndsur i Minecraft design. Minecraft er et meget populært børne computerspil hvor børn og unge kan være kreative og skabe deres eget univers. Spillet udkom i fuld version i 2011, og er sidenhen blevet utrolig populært blandt børn og unge.
Modellen her er et Time Teacher armbåndsur hvis primære formål, udover at være et populært design og være utrolig holdbart, er at lære dit barn at blive fortrolig med klokken. Med Time Teacher urene kan dit barn lære klokken på en sjov måde, hvor de både bliver guidet på viserne med timer og minutter, og samtidig har det sjove med i det populære Minecraft tema.
Uret er analogt, remmen kommer i silikone og kan justeres så det passer de fleste børns håndled, mens urkassen er i mørkt rustfrit stål. Det har et minecraft design i urskiven, så temaet er i centrum ved uret. Derudover er uret vandtæt ned til 3 ATM, hvilket vil sige at det kan holde til stænk i mindre grad, f.eks. ved håndvask. Du får altså et ur i rigtig god kvalitet, som kan hjælpe dit barn med at lære klokken, i et populæt tema – til en rigtig skarp pris.
Uret er en oplagt gave til dit barn eller barnebarn før skolestart, til jul eller til barnets fødselsdag, og vil helt sikkert falde i god smag som barnets første ur til at have på i skole!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Accutime Minecraft Time Teacher P001037 – Boy – 32 mm – Analog – Kvarts – Plexiglas”