Tilbud

Accutime Pokémon Smartwatch P001183 – Boy – 38 mm – Smartwatch – Digitalt/Smartwatch – Plexiglas

333,00 kr.

TIL BUTIK

Compare Added Add to Wishlist Browse Wishlist
Varenummer (SKU): 11221700195306694 Kategori:

Beskrivelse

Dette fine og smarte Pokémon Smartwatch til børn er en fantastisk løsning til barnet som gerne vil have et populært og sejt design, samtidig med at barnet gerne vil have nogle af de fede ting som et smartwatch kan tilbyde.
Pokémon designet er en del af det populære univers – som har udviklet sig mere og mere siden før årtusindskiftet. Dette design er særligt populært i og med remmens figurer er de fire populære starter Pokémon, som langt de fleste børn har et specielt kendskab til, nemlig; Pikachu, Charmander, Bulbasaur og Squirtle.
Dette Smartwatch er spækket med fede teknologiske funktioner, som stadig er gjort nemme for dit barn at bruge. Det er blandt andet;
•Selfie kamera
•Foto album viser
•Video-afspiller
•Stemme optager
•Lommeregner
•Alarm
•Flere forskellige forsider på displayet
Så du har helt sikkert alle de funktioner en ung dreng eller pige gerne vil have i sit første Smartwatch!
Uret har langtidsholdbare batterier, så du ikke skal købe nye batterier hele tiden, og der medfølger et USB opladerkabel. Producenten anbefaler at man oplader uret i tre timer før brug – vær opmærksom på at skærmen godt kan være blank under opladningen, det er normalt.
NB: Pokémon modellen har ikke “Pedometer” – altså en steptæller – samt minigames/små spil. Ønskes et ur med denne funktion kig da på de andre modeller, f.eks. Sonic og Minecraft modellen, som har dette.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Accutime Pokémon Smartwatch P001183 – Boy – 38 mm – Smartwatch – Digitalt/Smartwatch – Plexiglas”