Accutime Pokémon Time Teacher P000939 – Boy – 32 mm – Analog – Kvarts – Plexiglas

299,00 kr.

TIL BUTIK

Compare Added Add to Wishlist Browse Wishlist
Varenummer (SKU): 11221700195305866 Kategori:

Beskrivelse

Her er der tale om et lær-klokken ur i Pokémon Pikachu design. Pokémon er en verdenskendt Japansk medie franchise, som første gang optrådte i TV samt på GameBoy konsol lige før årtusindskiftet, og som sidenhen er blevet utrolig populær blandt børn.
Modellen her er et Time Teacher ur hvis primære formål, udover at være et populært design og være utrolig holdbart, er at lære dit barn at blive fortrolig med klokken. Med Time Teacher urene kan dit barn lære klokken på en sjov måde, hvor de både bliver guidet på viserne med timer og minutter, og samtidig har det sjove med i Pokémon temaet.
Uret er analogt, remmen kommer i silikone og kan justeres så det passer de fleste børns håndled, mens urkassen er i rustfrit stål. Det har en Pikachu figur i urskiven, så temaet er i centrum ved uret. Derudover er uret vandtæt ned til 3 ATM, hvilket vil sige at det kan holde til stænk i mindre grad, f.eks. ved håndvask. Du får altså et ur i rigtig god kvalitet, som kan hjælpe dit barn med at lære klokken, i et populæt tema – til en rigtig skarp pris.
Uret er en oplagt gave til dit barn eller barnebarn før skolestart, til jul eller til barnets fødselsdag, og vil helt sikkert falde i god smag som barnets første ur til at have på i skole!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Accutime Pokémon Time Teacher P000939 – Boy – 32 mm – Analog – Kvarts – Plexiglas”