Tilbud

Accutime Spiderman LED P000919-A – Boy – 35 mm – Analog – Kvarts – Plexiglas

152,00 kr.

TIL BUTIK

Compare Added Add to Wishlist Browse Wishlist
Varenummer (SKU): 11221700195306656 Kategori:

Beskrivelse

Her er der tale om et børne LED armbåndsur i Spiderman design. Spiderman er en meget populært Marvel Superhelt. Marvel har en lang række superhelte, og siden de startede med deres tegneserieblade, er de blevet utrolig populært blandt børn og unge.
Modellen her er et simpelt Digitalt LED armbåndsur, som er nemt at benytte – og hvis primære formål, udover at være et populært spiderman design og være holdbart, er at angive hvad klokken er på en nem måde. Det bliver ikke nemmere end det digitale 12-timers display.
Uret er digitalt, remmen kommer i silikone og kan justeres så det passer de fleste børns håndled, mens urkassen er i plastik. Spiderman designet er gennemgående både på remmen og på displayet.
Du får altså her et ur i rigtig fin kvalitet, som kan vise klokken i 12-timers display, i et populæt tema – til en rigtig skarp pris. Uret er en oplagt gave til dit barn eller barnebarn som skal have sit første ur før skolestart, til jul eller til barnets fødselsdag, og vil helt sikkert falde i god smag som barnets første ur til at have på i skole!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Accutime Spiderman LED P000919-A – Boy – 35 mm – Analog – Kvarts – Plexiglas”