Tilbud

Accutime Spiderman Time Teacher P000940 – Boy – 32 mm – Analog – Kvarts – Plexiglas

254,00 kr.

TIL BUTIK

Compare Added Add to Wishlist Browse Wishlist
Varenummer (SKU): 11221700195305834 Kategori:

Beskrivelse

Her er der tale om et lær-klokken ur i Spiderman design. Spiderman er en verdenskendt superheltefigur fra Marvel, som første gang optrådte i Amazing Fantasy bladene, og som sidenhen er blevet utrolig populær blandt børn. Spider-man er top 3 af de mest populære tegneserie helte.
Modellen her er et Time Teacher ur hvis primære formål, udover at være et populært design og være utrolig holdbart, er at lære dit barn at blive fortrolig med klokken. Med Time Teacher urene kan dit barn lære klokken på en sjov måde, hvor de både bliver guidet på viserne med timer og minutter, og samtidig har det sjove med i Spider-man temaet.
Uret er analogt, remmen kommer i silikone og kan justeres så det passer de fleste børns håndled, mens urkassen er i rustfrit stål. Det har en stor spider-man figur i urskiven, så temaet er i centrum ved uret. Derudover er uret vandtæt ned til 3 ATM, hvilket vil sige at det kan holde til stænk i mindre grad, f.eks. ved håndvask. Du får altså et ur i rigtig god kvalitet, som kan hjælpe dit barn med at lære klokken, i et populæt tema – til en rigtig skarp pris.
Uret er en oplagt gave til dit barn eller barnebarn før skolestart, til jul eller til barnets fødselsdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Accutime Spiderman Time Teacher P000940 – Boy – 32 mm – Analog – Kvarts – Plexiglas”